Köpvillkor

Det gäller alltid förskottsbetalning av mina babynest och amningskuddar innan de börjar tillverkas. Beställningen är alltså mottagen då betalningen registerats.

 

Leveranstiderna gäller alla om vi inte kommit överans om annat, så läs de noga innan ni beställer.

 

Har inte betalning registreras inom tio dagar så annuleras köpet, jag skickar inga separata mejl och påminner. Jag har mycket beställningar och jag skriver upp er på min lista då betalningen kommit in.

 

Gör man en beställning så kolla mejlen då eran bekräftelse på beställningen kommer dit. Vill man vänta till lön eller dylikt så är det helt okej för min del men bara man säger till ifrån början, hör jag inget annat från er och ingen betalning kommer in så tas er beställning bort efter tio dagar.

 

Det går bra att skicka tillbaka ett babynest om man inte är nöjd och detta ska då ske inom två veckor efter att den är skickad ifrån mig. Varan ska då vara välförpackad och vara i det skick den kom fram till er alltså inte använd eller tvättad. Ni står för frakten och jag betalar tillbaka pengarna på erat konto inom 30 dagar. Frakten tillbaka ska vara spårbar så antingen skickas som rekommenderat eller paket med posten och jag återbetalar inte frakten.

 

Ångrar ni valet av tyg eller har gett bort ett av mina babynest i present och denne vill ha ett annat tyg så går det jätte bra att byta mot ett annat babynest i ett annat tyg. Ni får isåfall stå för frakten tillbaka till mig och sedan till er igen och även räkna med eventuell leverans tid som gäller då. Detta ska ske inom 30 dagar efter den skickats till er.

 

Dessa villkor gäller alla produkter och tyger, förutom vid eget val av tyg som man isåfall har skickat till mig eller om man haft speciella önskemål som inte ingår i standarden för den modellen ni valt.

 

Jag är aldrig omöjlig så är det nåt tveka aldrig att höra av er, jag löser det mesta och tycker att det är otroligt viktigt att ni som kunder är nöjda med mitt arbete.

 

Babynest delux och amningskudde alt ett, båda i tyget beige rand.