Tyger

Babynest deluxe modell i beige med vita stjärnor och filt

I flikarna här ovan ligger mina tyger jag har till mina babynest och de passar även att använda som tygval till mina amningskuddar. För att ni lättare ska kunna föreställa er hur babynesten blir färdiga så visar jag mina tyger som färdiga babynest. Även rättvisare att få fram färgerna på tyget men ha i åtanke att alla skärmar visar färger på olika sett så nyanserna kan skilja sig lite grann.

 

Mina tyger är moderna och uppdateras ofta för att använda det som ligger i tiden. Ser ingen mening att erbjuda mängder av tyger utan vill erbjuda det som är modern, fint och populärt till mina babynest. Skulle det vara så att ni inte hittar det ni vill ha här bland dessa tyger så säg till så gör jag mitt bästa för att hitta på det ni vill ha, eller om ni själva hittar på det så går det bra att skicka det till mig så syr jag ert babynest exakt så som ni vill ha det.

 

Jag använder bara tyger och tillbehör av hög kvalitet till mina babynest eftersom jag tycker det är viktigt att de ska vara så hållbara och rejäla som möjligt.