Kund kommentarer

 

I formuläret får ni gärna lämna en kommentar om vad ni tycker om erat babynest. Jag uppskattar verkligen era synpunkter och kommentarer och tackar er stort för att ni tar er tid :)

 
 

Babynest orginal i beige med vita hjärtan och spets.

 

Izabella

 

Hej!

Måste tacka för det otroligt fina och välsydda babynestet som jag fick hem idag! Det är helt underbart! Min son på 3 år kröp genast ner i det och tyckte det va hur mysigt som helst! Sen måste jag även lyfta fram hur otroligt serviceminded du är! Först och främst har kommunikationen via mejl och sms varit toppen. Du har varit snabb på att svara och väldigt trevlig! Sen när jag inte hittade något tyg som jag fastnade för på hemsidan och jag förklarade att jag ville ha romantisk lantlig stil fast till en pojk så skickade du mms på några tyger som du valt ut i en tygbutik som motsvarade det jag ville ha. Det kallar jag bra service!

 

Sandra

 

Jättefint babynest, välgjort och rejält! Väldigt snabb leverans och bra bemötande. Vår son hade svårt att sova själv i spjälsängen men har med babynestet de senaste nätterna sovit väldigt gott själv.

 

Helena

 

Supertrevligt bemötande, snabb leverans och fantastiskt fint och välsytt babynest! Kan i det varmaste rekommendera!

 

Malin

 

Måste bara tacka för ett helt fantastiskt babynest, vi väntar vår lilla sessa om en dryg månad och nestet pryder hennes vagga hur fint som helst! Fick nestet i present på en överrasknings babyshower i helgen och är redan tokförälskad i det och hoppas att sessan gillar det lika mycket!

 

Tack!

 

Nina

 

Tack Emmie! :-)

Vi var ute lite i senaste laget och letade efter ett babynest då vi fick se Emmies hemsida och vi hade sån tur att hon hade ett färdigsytt som vi kunde köpa direkt och dessutom i just ett sådant tyg vi önskade!!

Fick det postat till oss väldigt snabbt och nu har vi det här, så fint och välsytt, och med en fin logga på :-)

Valde också Emmies babynest för att de känns säkra!! Dessutom jättetrevlig kontakt och snabba svar ger denna tjej enbart plus!!!

Kommer visa upp detta för vänner och bekanta och rekommendera Emmies babynest!

Lina

 

Otroligt trevlig och personlig service, snabb leverans och ett superfint och vackert babynest.

Jag är jättenöjd och tror att bebisen också kommer vara det när den kommer! Har redan rekommenderat dig.

Tina

 

Fick hem mitt babynest idag och blev helnöjd! Verkar vara mycket mer ombonat och mjukt än de jag sett i butik. Bara väntan på lilleman kvar nu :)

Line Hansen

 

Vil takke for både et supert nest og super service! Nå bare gleder vi oss til å ta det i bruk :-) :-)

Elin

 

Jag har nu fått hem både babynest och amningskudde i matchande tyg och båda är verkligen superfina och välsydda. De slår de babynests och amningskuddar man kan köpa i butik och på nätet med hästlängder. Har rekommenderat din sida till alla jag känner som väntar barn.

Bra mailkontakt och snabb leverans, fem stjärnor :).

Nina

 

Mottog mitt babynest för några dagar sedan och är jättenöjd. Den är så fin, mjuk, välsydd och mysig. Tusen tack för otroligt snabb leverans och bra service. Lycka till med bebisen.

 

Mvh Nina

Karin R Stenungsund

 

I går fick jag ett fantastiskt fint Babynest med posten! Stort tack!!

Riktigt fint och väldigt välgjort -inget tummande på kvalitét här inte.

 

Det är som att få Babynestens egna Mercedes! Så tycker man det är viktigt med det bästa så är detta verkligen det självklara valet.

 

Kommer beställa en amningskudde framöver i samma prickiga tyg. :)

 

Stort tack! Kunde inte vara mer nöjd!

 

Kram Karin

 

Emelie

 

Vi fick hem vårat babynest häromdagen och vi älskar det och hoppas att våran lilla kille som kommer om några veckor också kommer gilla det lika mycket!

Otroligt fint och noggrannt sytt och roligt att det fanns så mycket fina tyger att välja mellan!

Kommunikationen har varit jättebra, så har hela tiden blivit uppdaterad vad som händer med nestet och det är jätteskönt!

Rekommenderar verkligen :)

 

Susanne

 

Fick hem mitt babynest igår och är toknöjd, välsytt, mjukt och superfint! Hoppas min bebis kommer gilla de lika mycket som jag :)

Linda

 

Fick mitt nest på 2 dagar från första kontakt :) super nöjd nestet som är både välsytt och fint. Precis som på bilden. Kan varmt rekommendera att beställa härifrån :)

 

/ Linda