Beställning
 
 
 
Mjuk filt
Lakansväv i bomull
 
Spetskant
Extra madrass
Sidenknytband
Filt
Nappficka
Ingen
 
 
Företags swish
Bankgiro
IBAN
 
Spårbar frakt 99kr
Fler än en vara
Avhämtning Norrsundet
 
 
 
 
 
 

Betalning.

 

Produkterna ni beställer betalas antingen med bankgiro eller via företags swish, dessa uppgifter kommer i bekräftelse mejlet ni kommer att få efter ni gjort er beställning. Skickar själv ut alla mejl bekräftelser så bli inte orolig om det inte kommer ett autosvar direkt.

Babynest orginal i tyget torpa blå med spets. Amningskudde alt 1 i torpa blå.

Här i formuläret lägger ni er beställning. Var noga så att ni skriver rätt mejl adress så att jag kan svara på er beställning. Alla fält med en * är obligatoriska, fylls dessa fält ej i så kommer inte beställningen att gå iväg.

 

Har ni inte fått nåt svar inom två vardagar så återkom igen för då har det förmodligen blivit något fel och jag inte fått er beställning.

 

När man trycker på knappen "skicka beställning" ska en text komma upp under knappen, då vet man att beställningen gått iväg. Om inte skicka ett mejl på emmie@emmiesbabynest.se.

 

Innan ni beställer vill jag att ni läser om mina köpvillkor och leveranstider

Från och med 30 juni gäller beställningstopp på nya beställningar detta gäller tillsvidare. Alla beställningar som är beställda och betalda innan detta datum kommer att levereras enligt mina vanliga leveranstider.